2012-06-03, 02:46 AM
Nie No po prostu stwierdzam fakt. Widziałem tydzień temu WG K9 naprawde dobrze zrobiona robota. Aż normAlnie mi sie lza w oku zakrecila no jak spojrzalem na WG.
Części do liftów - made by WAGONEER WORLD
|
2012-06-03, 02:46 AM
Nie No po prostu stwierdzam fakt. Widziałem tydzień temu WG K9 naprawde dobrze zrobiona robota. Aż normAlnie mi sie lza w oku zakrecila no jak spojrzalem na WG.
2012-06-03, 10:58 AM
Nie wiem czy K9 rozwiązał jakoś problem skrzypiących polibuszy w wahaczach ... Trafiła mu się "wadliwa" seria akurat ... i osobiście nie byłem z tego zadowolony, że tak ode mnie wyjechał
2012-06-03, 02:12 PM
WAGONEER, chyba.prxestalo mu skrzypiec bo ja bynajmniej nie slyszalem nic niepokojacego.
Ja u siebie w XJ mam twoje wahacze i podkladki pod sprezyny i jestem zadowolony niezmiernie.
2012-06-20, 06:16 AM
Flame ... poszło na PW - wyślę dzisiaj listem
2012-06-21, 05:05 AM
Amortyzatory 4 x do XJ lift 6" masz naagazynie moze? Albo 2x na przod również 6 cali?
2012-06-21, 08:26 AM
mcdziubek napisał(a):Amortyzatory 4 x do XJ lift 6" masz naagazynie moze? Albo 2x na przod również 6 cali? mcdziubek nie udała się dopasować tych IVECO/Jelcz ?
2012-06-21, 12:46 PM
Barus, Dalo rade z tylnymi Jelcza tam nie ma problemu.
Natomiast przednie Iveco maja tak grube ucho ze musialem dorobic sobie mocowanie z profiku 60x60mm i skrecilem wszystko na sruby. Wyskosc mocowania z profilu zabiera mi 10cm pracy amorka na sciskanie. Okazalo sie ze gdy auto stoi w spoczynku to mozliwosc scisniecia amorka wynosi tylko 12cm a w skok na rozciagniecie amorka.jest ogromny. Wczesniej widzialem.tu ze Seba mial na stanie jakies amorki do.XJ ale chyba poszly bo.zrobil updste pierwszego.postu. Zanim.zamowie cokolwiek to.zrobje.test wykrzyzu na.tych Iveco.
2012-06-21, 01:33 PM
WAGONEER napisał(a):Jeep Cherokee XJ 6.5" - zmodyfikowane zawieszenie RE6200 Możesz mi podesłać orientacyjną cenę takiego zawieszenia razem z montażem na pw??
2012-06-27, 11:09 AM
Temat do ogarnięcia ... ale dokładnej ceny Ci nie podam teraz ... możesz nastawiać się na kwotę powyżej 5000,- złoty !
Ostatnio wyjechał na 7.5" XJ Metal Pasji ... wyszedł rewelacyjnie ale nie oszczędzałem ! [ Dodano: 2012-06-27, 13:40 ] [size=xx-small8]WPROWADZAM NOWE CENY NA ZESTAWY NAPRAWCZE WAHACZY I NIE TYLKO Z POLIURETANU[/size] Zestaw naprawczy wahaczy RE3705 - najpopularniejszych z firmy RubiconExpress z przewężeniem z obu stron. Cena kompletu - 180,- złoty [size=xx-small8]NOWA CENA 166,-[/size] - 8 połówek poliuretanowych - 4 stalowe ocynkowane tuleje Zestaw w/w tulei do moich wahaczy dolnych ( na 2 wahacze ) - 160,- złoty [size=xx-small8]NOWA CENA 144,-[/size] Gumki w oczka amortyzatorów - 12,- złoty - 1szt "bałwanka" + 1 tulejka stalowa W ofercie również zestawy do: - wieszaków resorów mojej produkcji [size=xx-small8]NOWA CENA 60,-[/size] - wieszaków resorów RubiconExpress [size=xx-small8]NOWA CENA 66,-[/size] - resorów RubiconExpress [size=xx-small8]NOWA CENA 155,-[/size] - wahaczy RC do XJta ( stara i nowa generacja ) [size=xx-small8]NOWA CENA 166,-[/size] - wahaczy RC do WJta ( cena za jedną stronę - 1pin )[size=xx-small8]NOWA CENA 44,-[/size] - drążka TrackBar mojej produkcji i RE [size=xx-small8]NOWA CENA 33,-[/size] Zestaw montażowy do mocowania amortyzatorów tylnych przy karoserii do WJta ( na dwie strony ) - 45,- złoty - 2 x tulejka - 2 x tulejka z prowadzeniem - 2 x gumka "bałwanek" w oczko
2012-06-27, 03:38 PM
WAGONEER napisał(a):[size=xx-small8]WPROWADZAM NOWE CENY NA ZESTAWY NAPRAWCZE WAHACZY I NIE TYLKO Z POLIURETANU[/size]Info z danymi do wysyłki tulei wahacza do zj poszło sms-em
2012-07-04, 09:30 PM
kupiłem ślicznego Xj i ma robić jako bulwar ale trochę siedzi...
masz podkładki 1 cal/poliuretan/ i wieszak resorów ma 1,, ...rozumiem ,że w takim wypadku nic więcej nie trzeba ruszać bo to chyba bardziej przywrócenie orginału niż lift
2012-07-05, 12:44 AM
DEMOXJ
- podkładki przednie 1" mam ale tylko z poliamidu - wieszaki mam ale +1.44" ... jak się mają resory w tym XJcie ? Bo jak założysz te przedłużone wieszaki to na mocniejszych "dziurach" może Ci strzelić któraś laga
2012-07-15, 12:45 PM
Pytanie -> Unibole do wachaczy RC robisz? mam tam zwykłą tuleję, ale trzeba by było założyć kulę -> tak jak to miało miejsce w oryginale
wachacze dolne przednie regulowane od RC X-flex'a
2012-07-16, 11:27 AM
WAGONEER napisał(a):Nie wiem czy K9 rozwiązał jakoś problem skrzypiących polibuszy w wahaczach ... Trafiła mu się "wadliwa" seria akurat ... i osobiście nie byłem z tego zadowolony, że tak ode mnie wyjechał Nie rozwiązał i jak nie słucham muzy to przemawiają do mnie okrutnie najgorzej chyba w zimie .. mcdziubek napisał(a):chyba.prxestalo mu skrzypiec bo ja bynajmniej nie slyszalem nic niepokojacego.na otwartym CutOucie nie miałeś prawa
2012-07-17, 02:10 AM
Flame ... jest jedna firma w Polsce co ma zestawy naprawcze do tych Uniboli ... ale taki zestaw podobno kosztuje tyle co moje nowe wahacze
K9 ... za "cierpienie" które Ci "zafundowałem" masz u mnie nowy zestaw czerwonych poliuretanów ... tych nie skrzypiących, gdzie wysłać |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|