Liczba postów: 5 257
Liczba wątków: 75
Reputacja:
56
witam potrzebuje jeden duży unibol do sierżanta zamiast sworznia znajdzie się coś ?
Liczba postów: 5 646
Liczba wątków: 129
Reputacja:
34
Wagoner powstawiaj fotki na nowo bo po reformie nie widać chyba że ino ja nie widzę ale odsyłam ludzi do ogłoszenia i marudzą
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
2014-11-29, 12:19 AM
Witam. Koledzy czyje się w obowiązku do udzielania bezpłatnej reklamy dla Sebastiana, poniżej wyjaśnię czemu. Od prawie trzech lat jestem posiadaczem WJ, w planie był lift ale albo brakowało czasu albo priorytetem były inne wydatki, aż do teraz. Kilka dni temu wybór padł na Wagoneera, ponieważ stosunkowo blisko i dużo pochlebnych opinii na forum, oddałem samochód w Jego ręce mimo, że nigdy nie widziałem na żywo jakości Jego "produktów". Po trzech dniach Jeepa odzyskałem z liftem na podkładkach 2' (plus cały zestaw do liftowania) oraz sprężynami z crd i innymi nowymi częściami zawieszenia. W sumie Jeep poszedł w góre 8,5 cm i nareszcie wygląda jak sam. terenowy a nie combi. Od tego momentu to jest inne auto, lepiej się prowadzi, nie myszkuje po drodze i jedzie swoim pasem przy wyższych prędkościach. Micha się cieszy jak patrze na niego i szukam powodu żeby się gdzieś przejechać, dowiedziałem się również jak można ubrudzić nogawkę spodni o próg wysiadając, po pierwsze jeździe po lesie. Dla wszystkich którzy w planie mają jakieś modernizacje w swoich autach polecam usługi Sebastiana, ponieważ jest to człowiek posiadający dużą wiedzę, doświadczanie i pasję w tym co robi. Potrafi doradzić, zasugerować jaką dobrać elementy zawieszenie konkretnie pod danego użytkownika, czy ma być trwale, komfortowo czy ładnie. Uważam, że koszty usług i części też są bardzo przystępne. Na koniec było moje miłe zaskoczenie ponieważ nie miałem jak odebrać Jeep, Seba dostarczył mi do 50 km pod dom bezpłatnie. Dlatego tak jak wyżej pisałem czyje obowiązek aby go zareklamować, ja jestem póki co zadowolony z wydanych pieniędzy u Sebastiana i proszę nie traktować tego jako wazeliniarstwo. W razie pytań 694-807-317 Pozdrawiam.
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam, poproszę ( 2szt ) przednich wahaczy górnych ( mocowanie oczko-widełki ) z tulejami poliuretanowymi do WJ-ta + tuleje poliuretanowe na most, adres prześle sms-em, pozdrawiam
Liczba postów: 5 646
Liczba wątków: 129
Reputacja:
34
no towar górna półka i co ważne odsyłam ludzi a Seba umie im wyjaśnić co jak z czym i dla czego
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
witam. Poszukuję obniżenia przedniego panharda do zj 97r. 5,2l
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Do tj 2000r potrzeba Łączniki stabilizatora rozpinane lift 2cale